Tussen het fotograferen, drinken, genieten en lopen door zijn er ook nog een paar video-opnamen gemaakt voor ons Oerknor-kanaal.

Anne Maarten van Heuvelen en Theo Outhuijse

Drijf-Aan Blues Giethoorn 2009 » De Sloothaak
Op vrijdag 14 augustus begon het 24e Drijf-In Bluesfestival Giethoorn tijdens de Pre Blues om 22:00 in de Sloothaak (“Sloathoake”) met Anne Maarten van Heuvelen en Theo Outhuijse. Zij namen ons mee in de geschiedenis van de blues. Deze opname is van Leadbelly’s Pick a Bale of Cotton (1945)

Table-Jam

Drijf-Af Blues Giethoorn 2009 » Het Centrum
Op zondag 16 augustus was het na de jamsessie bij Het Centrum tijdens het 24e Drijf-In Bluesfestival Giethoorn nog niet afgelopen. Na deze geweldige After Blues een spontane tafel-jamsessie waar nog nummers van Queen, Bohemian Rhapsody en als afsluiting Don’t Stop Me Now.

Camping-Jam te Veld 1 @ De Sloothaak

Bluesclub op Camping Giethoorn 2009 » [Take 2]
Op zondag 16 augustus was het alle geplande festiviteiten wel mooi geweest, maar op Veld 1 bij De Sloothaak, is het pas over als de laatste medewerker het veld heeft verlaten, en niet eerder. Op dit veld is zondagavond nog een heerlijke live-sessie gehouden.

Camping-Jam te Veld 1 @ De Sloothaak

Bluesclub op Camping Giethoorn 2009 » [Take 1]
Het begon zo mooi, en dan gaat je telefoon… Zie Take 2 (hierboven) voor de goede opname.

Overige videos in de week na het festival

Bluesclub op Camping Giethoorn 2009 » Compilatie
Nadat het festival voorbij was zijn we nog tot de woensdag daarop gebleven op de camping. Hier een korte compilatie van enkele dingen die plaats vonden.